OVER NEW ARTS DEVENTER.

New Arts Deventer is een samenwerking tussen poppodium Het Burgerweeshuis en Kunstcircuit Deventer. Onder deze naam organiseren we workshops voor het VO, Talent Nights voor talent uit Deventer en omstreken en scouten en coachen we talent door middel van de New Arts Studio. Talent uit de studio noemen we New Arts Members.


Workshops
New Arts Deventer beschikt over een groot aanbod aan workshopdocenten. Van Instagramfotografie tot grafiti, en van breakdance tot songwriting. We zijn constant op zoek naar workshops die aansluiten op de belevingswereld van jongeren en passen daarop ons aanbod aan.

 

Talent Nights
New Arts Deventer organiseert in samenwerking met meerdere partners (Raster jongerenwerk, Kunstcircuit, Huis voor Amateurkunst) verschillende producties om talent uit Deventer en omstreken een podium te geven. Voorbeelden hiervan zijn Battle of the Shorts, Urban Dance Battle, Spin-It! en D-Town Rap Riots. Tijdens Talent Nights brengen we opkomend talent in contact met 'de gevestigde orde' aan artiesten. Deelnemers krijgen feedback, workshops en masterclasses aangeboden.

 

 

Voor informatie over ons complete aanbod, Talent Nights of New Arts Members, stel dan je vraag via onze contact pagina.

 


 

bekijk hele agenda

Agenda